Til hovedinnhold
Støtt nå

Vis din støtte ved å gi et enkeltbeløp eller bli en fastgiver.

Feltet må fylles ut
Må være større enn 200
Support type

Litt om deg

Gi gave som bedrift?
Gi gave som fagforbund?
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut
Feltet må fylles ut
Minst 4 tegn
Feil postnummer
Feltet må fylles ut
Feil personnummer (11 sifre)
Fødselsnummer er valgfritt (brukes for skattefradrag)

Helt til slutt

Hvis du fyller ut e-post og mobilnummer kan vi enkelt og miljøvennlig nå deg angående vårt arbeid.

Invalid email

Valgfritt

Dersom du vil at 25 % av ditt bidrag skal komme ditt lokallag til gode, velger du lag her:

Oida… Noe gikk galt!

Det har oppstått en feil hos Netaxept, og ditt bidrag har derfor ikke kommet igjennom. Vi beklager ulempen dette medfører.

Prøv på nytt

Tusen takk 

Med ditt bidrag på til hjelper du oss med å hjelpe andre!

Les mer om hva pengene går til og andre måter å engasjere deg .

Velkommen som fast giver 

Tusen takk – som fast giver er du en av våre viktigste støttespillere!

Les mer om hva pengene går til .

Tusen takk 

Med ditt bidrag på hver måned vil vi kunne hjelpe land med å rydde miner for en tryggere skolevei. Vi vil kunne hjelpe kvinner til å bli hørt i land hvor de blir undertrykt, og vi vil kunne redde liv her i Norge når en ulykke finner sted.

Les mer om hva pengene går til og andre måter å engasjere deg .

TUSEN TAKK!

Velkommen som Folkehjelper. Du er nå en av våre viktigste støttespillere. Om få dager vil du motta ditt velkomstbrev i posten. Takk for at du er med på laget!

Det har oppstått en feil under registrering, vennligst sjekk at fødselsnummer er fylt ut korrekt, og eventuelt kontakt giver@npaid.org om feilen vedvarer. Vi beklager ulempen dette medfører.

Det har oppstått en feil under registrering, da brukeren allerede finnes. Vennligst kontakt giver@npaid.org om feilen vedvarer. Vi beklager ulempen dette medfører.

Det har oppstått en feil under registrering, vennligst sjekk at feltene er fylt ut korrekt, og eventuelt kontakt giver@npaid.org om feilen vedvarer. Vi beklager ulempen dette medfører.

Det har oppstått en feil under registrering, vennligst sjekk at feltene er fylt ut korrekt, og eventuelt kontakt giver@npaid.org om feilen vedvarer. Vi beklager ulempen dette medfører.

Lær mer

Minnegave, testamentarisk gave eller jubileumsgave

Å gi en minnegave til Norsk Folkehjelp er en fin måte å hedre minnet til en venn eller slektning som er gått bort.

Ved å tilgodese Norsk Folkehjelp i ditt testament, viser du solidaritet med folk som daglig kjemper for at verden skal bli et bedre sted å leve.

En jubileumsgave til Norsk Folkehjelp kan være et fint alternativ til en bursdags- eller bryllupsgave. Samtidig som jubilanten blir feiret hjelper gaven til at verden for eksempel kanskje en dag kan bli minefri.

Les mer om disse gavene

Minne og testamentariske gaver inter img 925x632
Sarajevo 59

Start din egen innsamling

Norsk Folkehjelp ønsker at det skal være enkelt og gøy for deg å starte din egen innsamling! Uansett hvor du befinner deg, kan du raskt starte din egen innsamling på nettet: Du setter deg et mål og vi gir deg en elektronisk innsamlingsbøsse. Denne kan du enkelt sende rundt til familie, venner og bekjente via e-post, facebook eller twitter.

Resultatet kan du følge live.

Alle kan starte sin egen innsamling: privatpersoner, bedrifter og organisasjoner.

Bli med – START NÅ!

Start din egen innsamling

Din symbolske gave gjør verden litt bedre

Ved å kjøpe en symbolsk gave kjøper du en gave som er med på å forandre verden. Minefri skolevei er vårt mest selgende produkt. 1000vis av skoleveier har blitt gjort trygge igjen. En symbolsk gave er perfekt gave til noen som har alt – og samtidig hjelper den noen som mangler det meste. Felles for alle gavene er at de gjør verden litt bedre. Gaven din er en symbolsk gave og den vil bli brukt på Norsk Folkehjelps arbeid verden over.

Tusen takk for at du kjøper symbolske gaver!

Kjøp symbolske gaver nå!

Symbolske Gaver
NF Skrapelodd

Norsk Folkehjelps Landslotteri

Norsk Folkehjelps Landslotteri selges gjennom telefonsalg. Hvert lodd koster kr 40,- og en pakke innholder 10 lodd. I tillegg belastes et porto- og adminstrasjonsgebyr på 49 kroner. Kunder som takker ja til en loddpakke vil bli fakturert for 449 kroner. Kjøp av lodd gir ikke rett til skattefradrag.

Dersom kunden er usikker på om telefonhenvendelsen virkelig er fra Norsk Folkehjelp, kan dette sjekkes ved å verifisere hvilket kontonummer som brukes på giroen til Landslotteriet. Vi bruker følgende kontonummer til loddsalg: 7325.05.06047 - 7325.05.08554 - 7325.05.06039

Kontakt oss dersom du har spørsmål om Norsk Folkehjelps loddsalg.