Til hovedinnhold
Støtt nå

Støtt oss nå

Minnegave, testamentarisk gave eller jubileumsgave

Å gi en minnegave til Norsk Folkehjelp er en fin måte å hedre minnet til en venn eller slektning som er gått bort.

Ved å tilgodese Norsk Folkehjelp i ditt testament, viser du solidaritet med folk som daglig kjemper for at verden skal bli et bedre sted å leve.

En jubileumsgave til Norsk Folkehjelp kan være et fint alternativ til en bursdags- eller bryllupsgave. Samtidig som jubilanten blir feiret hjelper gaven til at verden for eksempel kanskje en dag kan bli minefri.

Les mer om disse gavene

Minne og testamentariske gaver inter img 925x632
Sarajevo 59

Start din egen innsamling

Norsk Folkehjelp ønsker at det skal være enkelt og gøy for deg å starte din egen innsamling! Uansett hvor du befinner deg, kan du raskt starte din egen innsamling på nettet: Du setter deg et mål og vi gir deg en elektronisk innsamlingsbøsse. Denne kan du enkelt sende rundt til familie, venner og bekjente via e-post, facebook eller twitter.

Resultatet kan du følge live.

Alle kan starte sin egen innsamling: privatpersoner, bedrifter og organisasjoner.

Bli med – START NÅ!

Start din egen innsamling

Din symbolske gave gjør verden litt bedre

Ved å kjøpe en symbolsk gave kjøper du en gave som er med på å forandre verden. Minefri skolevei er vårt mest selgende produkt. 1000vis av skoleveier har blitt gjort trygge igjen. En symbolsk gave er perfekt gave til noen som har alt – og samtidig hjelper den noen som mangler det meste. Felles for alle gavene er at de gjør verden litt bedre. Gaven din er en symbolsk gave og den vil bli brukt på Norsk Folkehjelps arbeid verden over.

Tusen takk for at du kjøper symbolske gaver!

Kjøp symbolske gaver nå!

Symbolske Gaver