Til hovedinnhold
Støtt nå

Skal kjempe for en mer solidarisk flyktningpolitikk

Under Solidaritetsungdoms årsmøte ble en mer solidarisk flyktningpolitikk satt som hovedkampanje. Ammal A. Haj ble også takket av som leder av ungdomsorganisasjonen.

Solung 60 2
Solidaritetsungdom fra hele Norge møttes under årsmøte denne helgen. Foto: Ludvig Gundersen
Solung 15
Solung 31
Solung 33
Solung 34
Solung 37
Solung 38
Solung 40
Solung 42
Solung 44
Solung 45
Solung 47
Solung 49
Solung 51
Solung 61
Solung 62
Solung 62 2
Solung 63
Solung 64
Solung 65
Solung 68
Solung 69
Solung 70
Solung 75
Solung 76
Solung 77

Stolt av ungdommen

Under årsmøtet ble Solidaritetsungdommens nye styre også valgt, med Amanda Hylland Spjeldnæs som leder, Ida Avedal som første nestleder, Emma Marshall som andre nestleder, Salman Chaudhry og Maria Abdallah som styremedlemmer, Jorid Aarsland Reed og Shakib Badr som vara og observatør fra Fagbevegelsen, Alida Johanne Domaas.

Avtroppende leder, Ammal A. Haj, som har hatt styreverv i Solidaritetsungdommen i seks år, de to siste som leder, forteller at hun ser tilbake på tiden med ydmykhet og mye varme.

– Jeg føler at livet mitt har endret seg totalt etter at jeg ble med i Solidaritetsungdom, og det har forandret meg til det bedre.

Haj legger til at hun er svært stolt av å se hva organisasjonen har klart å få til og hun gleder seg til å se alt det organisasjonen vil få til videre.

– Jeg er spesielt stolt over at Solidaritetsungdommen har markert seg som en antirasistisk ungdomsorganisasjon i Norge.

Den siste styreperioden satt hun i styret sammen med Johanne Marie Sletten, Maria Abdallah, Salman Chaudhry, Shakib Badr, Ida Avedal, og med Amanda Hylland Spjeldnæs som første nestleder.

Solung 55
Ammal A. Haj og Amanda Hylland Spjeldnæs. Foto: Ludvig Gundersen
Solung 58
Ammal A. Haj, Emma Marshall, Ida Avedal, Alida Johanne Domaas, Amanda Hylland Spjeldnæs, Maria Abdallah og Johanne Marie Sletten. Foto: Ludvig Gundersen