Til hovedinnhold
Støtt nå

Norsk Folkehjelp Midt-Troms: Bærebjelke i lokalsamfunnet

Norsk Folkehjelp Midt-Troms har spesialisert seg på søk og redning, og har solid erfaring fra aksjoner i forbindelse med snøskred. Det er verdifull kompetanse for et lag som dekker Norges mest skredutsatte område.

MG 3176
R: I januar 2021 flytte laget inn i nye og mer romslige lokaler i Finnsnes. F.v. Stein Magne Eidissen, Mats Kongshaug, Sten André Olsen, Ralph Simonsen, Trine Lise Sommerbakk og Vegard Lindbæk. Foto: Ellen Johanne Jarli
MG 3002
Trine Lise Sommerbakk er en av de operative lederne i laget. Foto: Ellen johanne Jarli

Finnsnes er administrasjonssenteret i Senja kommune, og ordfører Tom-Rune Eliseussen forteller at kommunen er stolt vertskap for lokallaget til Norsk Folkehjelp i Midt-Troms.

– Lokallaget utgjør, sammen med andre frivillige organisasjoner, en bærebjelke i vår redningstjeneste. Jeg er imponert over lagarbeidet og dugnadsinnsatsen, og ønsker å gi en hyllest til alle medlemmene som gir av fritida si for å bidra for andre, sier han.

Innsatsen er viktig i kommunen, og blir satt pris på.

– Dette bidrar også til økt bolyst og tilhørighet, bygger fellesskap og gir gode opplevelser. Jeg er svært takknemlig for at vi har Norsk Folkehjelp lokalisert i vår kommune. De yter et viktig bidrag til samfunnet og er klar til tjeneste for innbyggerne i Senja kommune. Det gir trygghet og styrke, fastslår han.

Arnold Nilsen og Tom Rune Eliseussen
Politistasjonssjef Arnold Nilsen og ordfører Tom-Rune Eliseussen er stolt vertskap for Norsk Folkehjelp Midt- Troms. Foto: SENJA KOMMUNE