Til hovedinnhold
Fagforb collage

Fagforbundet har samlet inn snart 2,2 millioner til Gaza

– Situasjonen i Gaza, spesielt i nord, har utviklet seg til en enorm humanitær krise. Mangelen på mat og vann er ekstrem, og mange har ikke noe annet valg enn å ty til dyrefôr, ville urter og skadde hermetikkvarer for å overleve, forteller daglig leder for Union Of Agricultural Work Committees (UAWC), Fuad Abu Saif.

Les siste nytt om situasjonen i Gaza nå.


Sult tar flere og flere liv i Gaza – vær med å støtt Fagforbundets Gaza-sulter innsamling!

– Israels pågående krigføring mot sivile i Gaza er dypest sett et brutalt angrep på det universelle menneskeverdet. Vi ber derfor at vi alle som har medmenneskelighet og rettferdighet som våre grunnverdier, gjør alt vi kan for å opprettholde oppmerksomheten rundt den brutale virkeligheten i Gaza. Det er rystende at sivile fortsetter å bli drept av bomber, sult, dehydrering og sykdommer uten at det blir satt en stopp for det.

Fagforbundets Gaza sulter-kampanje er en konkret solidaritetshandling som gjør at vi kan få ut mat og vann til de som nå er i akutt fare. For oss er det også en handling som viser at Fagforbundet støtter opp om de grunnleggende menneskelige verdier som okkupasjonen knuser. Fagforbundets innsamlingskampanje viser at når vi går sammen på tvers av landegrensene i kampen for menneskeverdet, så kan vi skape en forandring og et håp for de som er i akutt nød akkurat nå.

Fuoad4 web
Fuad Abu Saif, General Director of The Union of Agricultural Work Committees (UAWC) Foto: Hilda Klaveness

Slik er situasjonen for palestinerne nå


Innsamlingsresultat så langt kr 2 166 299

Kjøp «Coffee for Gaza» til inntekt for palestinske bønder og fiskere!

Kaffebrenner og kaffeimportør Julian Andres Bisioli støtter Fagforbundets innsamling til UAWC. Han har produsert kaffen «Coffee for Gaza» der hele overskuddet går til palestinske bønder og fiskere slik at de lettere kan få produsert mat til befolkningen som sulter.

Les mer og bestill her
Foto: Hilda Klaveness

UAWC ­le­de­ren er stemp­let som ter­ro­rist

Les saken i Nationen

Vår partner UAWC om hvorfor det er viktig å støtte Palestina nå


C15 I1445 vipps
Samarbeidet mellom Fagforbundet og Norsk Folkehjelp
Union of Agricultural Work Committees (UAWC)